In verband met de momenteel sterk stijgende en fluctuerende prijzen van o.a. hout, papier, karton, penselen etc. alsmede de gestegen brandstofprijzen, zijn ook wij genoodzaakt om onze prijzen dagelijks te actualiseren.

Daarom hebben wij dit jaar moeten besluiten geen jaarbestellijst met vaste actieprijzen voor de periode tot en met september 2022 uit te brengen. In plaats daarvan werken we dit jaar met een kortingsactie.

Staffel voor Extra korting op alle artikelen:

  •  5  %      korting bij een totale orderwaarde       vanaf €    250,00 tot €    500,00
  •  7  %      korting bij een totale orderwaarde       vanaf €    500,00 tot € 1.250,00 
  •  9  %      korting bij een totale orderwaarde       vanaf € 1.250,00 tot € 2.000,00
  • 10 %      korting bij een totale orderwaarde       vanaf € 2.000,00

 

Genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W. 

Deze extra korting geldt ook in combinatie met uw standaard vaste klantenkorting. Voorbeeld: Ontvangt u nu jaarlijks 5% orderkorting op alle artikelen met uitzondering van netto prijzen, dan zal er tijdens de periode tot en met september 2022 hier bovenop een extra korting van 10% gelden bij een totale orderwaarde vanaf € 2.000,00 exclusief B.T.W. Deze korting geldt dan ook over de netto prijzen! 

U kunt uw bestelling via onze webshop plaatsen. De totale extra korting wordt dan direct in mindering gebracht. Uiteraard kunt u uw bestelling ook per mail sturen naar verkoop@lucas-vakmaterialen.nl of u neemt contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Wij verwerken dan de extra korting voor u. Reeds geplaatste orders zijn uitgesloten van deze actie.

Wij vertrouwen erop hiermee een passende oplossing te hebben gevonden in deze onzekere tijden en zien uw gewaardeerde order(s) graag tegemoet. Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen c.q. opmerkingen neemt u dan gerust contact met ons op.


Met vriendelijke groet,

Het Lucas Team,

Steeds tot uw dienst!